Instaplan is een innovatief bedrijf dat zich richt op het adviseren en ontwerpen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Instaplan is in 2016 opgericht door Remco Lennips en Wilco de Lange. Wij zijn samen 20 jaar werkzaam in de installatiebranche en hebben ervaring opgedaan in verschillende segmenten van het vakgebied.

Instaplan richt zich op de zakelijke- en particuliere markt.

De gebouw-gebonden installaties ondergaan revolutionaire veranderingen. Automatisering en digitalisaties zijn nauw verbonden met de installatietechniek van uw bedrijfsgebouw of woning. Controle, bediening en informatie van de technische installatie komt meer en meer binnen handbereik.

Missie:
Het is onze missie om samen met de opdrachtgever tot een uniek installatieplan te komen. Innovatief en duurzaam installeren is voor ons een vanzelfsprekendheid. Uw installatie-ontwerp is voor ons ten allen tijde maatwerk.

Visie:
Instaplan is de intermediair tussen u en de gebouw-gebonden installatie. Wij spelen in op uw kansen en behoeften, nu en inde toekomst. Instaplan volgt nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van energie-neutralisatie en zorgt dat uw installatie vooruitloopt op de toekomst.